Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Xana blazer Expresso

[[ selectedProduct.price_formatted ]]
[[ selectedProduct.original_price_formatted ]]
inclusief BTW
Productinformatie
Productnaam Xana blazer Expresso
Productomschrijving Het is tijdloos. Daarom zit het altijd in de Expresso collectie: het dames pak. Comfortabel om te dragen en altijd een goede keuze voor een stijlvolle dag op kantoor. In de Business Suits collectie vind je mooi gesneden pantalons en stijlvolle dames blazers in zwart en donkerblauw, witte blouses, basic tops en rokken met een perfecte pasvorm. Expresso staat garant voor de beste zakelijke. In het zwart en blauw beschikbaar.
Merk Expresso
Kleur Blauw
Artikelnummer 12612
Brand image: Expresso

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk, want zowel onze oprichtster als ruim 70% van hun team is vrouw. En wie beter dan vrouwen weten hoe mode een vrouw mooier kan maken.

Met de collecties willen we jou helpen om je sterkste punten te accentueren en je zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Elegantie, comfort, orginaliteit en individualiteit staan voorop.

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp