T-shirts

T-shirts T-shirts 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

T-shirts

Het succesvolle merk Moscow is van Nederlandse bodem. Sinds de oprichting in 2008 is Moscow nog steeds een groeiend merk. Hollandse nuchterheid gecombineerd met een Scandinavische look en een bescheiden karakter is de ideale match voor een prachtige collectie. Zowel voor dames, heren en kinderen is er een ruim assortiment verkrijgbaar. Bij Miinto.nl kun je terecht voor de gehele damescollectie van Moscow.

 

Het merk staat bekend om haar stijlvolle warme winterjassen. Maar het is niet zomaar dat de internationale fashion-vrouw wordt geraakt door Moscow. Door de unieke Moscow jassen is het merk niet meer weg te denken in het winterse straatbeeld. Maar onderschat de zomercollectie zeker niet! 

De Moscow vrouw waardeert de eigen identiteit van het merk. Moscow staat voor eenvoud, puur, stoer, luxe en vrouwelijk. Met puur wordt voornamelijk het materiaal bedoelt. Natuurlijke en rijke materialen wel te verstaan, zoals cashmere, wol, bamboe en katoen. Door het veelvoudige gebruik van deze stoffen creëert Moscow een hoogwaardige kwaliteit met een goed draagcomfort. Met eenvoud wordt het kleurgebruik bedoelt. In de collecties zijn de kleuren beige, grijs, taupe, oudroze en pastel altijd doorgevoerd. Hierdoor kun je de kleding makkelijk combineren en behoudt je een elegante stijl. De finishing touch is vaak een verwassen look, daardoor heb je toch een stoer randje aan je vrouwelijke outfit!